Bijbelschool voor arbeiders in de oogst

wat bij mensen onmogelijk is....

Gastenboek

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

3 Comments

Reply Arie
2:11 PM on April 11, 2014 

Nog een getuigenis van een van de deelnemers van de cursus Genezing en Bevrijding: 'Ik ben God echt zo dankbaar en mijn omgeving is er ook zeer blij mee. Vrijdag is er gebeden voor mijn zweetvoeten. Ik heb echt alles al geprobeerd spray, Poeder, nare luchtjes verwijderaar nog een soort aluminiumoplossing wat ik op mijn voeten moest smeren je raadt het al niets werkte. En nu heeft Jezus mij genezen van mijn zweetvoeten het is zo heerlijk om je schoenen uit te trekken en dat je je dan niet meer hoeft te schamen'

We hadden ook voor zijn dyslexie gebeden. Daarover schrijft hij:

Dyslexie: ik merk daar ook sterk een verbetering in. Ik moest op mijn werk een notulen uitwerken en ik zag daar altijd als een berg tegenop. Zondag had ik dagdienst en nog wat tijd over. Dus maar achter de pc gekropen en gewoon heel veel minder rode lijntjes onder de woorden, ook het lezen gaat makkelijker. Vanochtend één en een halve dag van mijn bijbelrooster gelezen.

God is echt geweldig Hem komt toe alle eer'

En daar kunnen we alleen maar amen op zeggen! ‪#‎bijbelschool‬ Vd ongekende mogelijkheden

Reply Arie
2:11 PM on April 11, 2014 

Getuigenis van wat er gisteren bij de cursus genezing en bevrijding gebeurde door Ma de Lief en Theo Stehouwer:

Mooie dag vandaag...duidelijk verhoogde bloedwaarden..verdenking longembolie was overduidelijk.

Maar na de scan was er verbazing..mevrouw..we kunnen niets vinden op de ct scan. ‪#‎genezen‬ ‪#‎wauw‬!!!

Vind ik niet meer leuk·Reageren

Jijzelf, Anita Beenen en 6 anderen vinden dit leuk.

 

Cora Bosman-huisman

Wauw

Vind ik leuk · 1 · 2 uur geleden

 

Leonie Middelkoop

Wat is genezen dan?

Vind ik leuk · 2 uur geleden

 

Theo Stehouwer

Leonie Middelkoop zondag had Ma de Lief last van haar onderbeen de huid stond strak en ze had last van stuwingspijn wat duidt op trombose we zijn toen bij de eerste hulp geweest de waarde om een trombose uit te sluiten was iets te hoog. Maar ze wilde er toen niks aan doen. Donderdagavond voordat we naar de cursus gingen bidden voor genezing en bevrijding. Werden we gebeld door de arts of we nog langs wilde komen voor een onderzoek. We zijn eerst naar de cursus geweest daar is gebeden voor de trombose cq embolie hierna zijn we naar de eerste hulp geweest daar werd nog een keer de waarde in het bloed gemeten.

De waarde was toen nog hoger als afgelopen zondag dus moest er volgens de arts echt een embolie zitten vandaag een scan gemaakt en daar was geen embolie te zien dus eigenlijk had die arts zoiets van dit kan niet, maar wij weten wel beter Jezus is de beste heelmeester

Reply Arie
3:56 AM on May 20, 2011 

“ Mijn ervaring en mening over de cursus"

School van de Ongekende Mogelijkheden Eeerst en vooral vond ik dat het lesmateriaal heel goed samengesteld was .Het behandelde veel verschillende onderwerpen waardoor vele vragen waar ik mee zat voldoende werden beantwoord. Vooral ook het bidden voor verlorenen vond ik een héél interessant gedeelte. Wat willen we anders dat iedereen zich tot God keert,dan zou deze wereld er heel anders uitzien.

Hierin wilde ik in mijn leven een bijdrage leveren en er werd zo goed in uitgelegd hoe je het beste bidt om verlorenen te helpen redden.

Dus alles wat je moet weten komt ruim aan bod in deze cursus. Daarnaast wil ik toch ook een pluim geven aan Arie en Margreet zelf . Ik vond dat deze 2 heel liefdevolle mensen de cursus gegeven hebben met wijsheid en kennis. Ook de gastvrijheid en de vriendelijkheid maakten dat ik er graag vertoefde.

Voor iedereen is deze cursus een aanrader want we willen altijd meer wijsheid en kennis op doen. Er staat geschreven dat zijn volk ten gronde ging door gebrek aan kennis!!!zeker voor mensen die misschien op een verkeerde manier bidden of geen verhoringen krijgen ,zij zullen zeker antwoorden krijgen op hun vragen. Een echte aanrader dus! Gewoon doen.

Groetjes van een cursusganger Joost (uit België) ”

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.