Bijbelschool voor arbeiders in de oogst

wat bij mensen onmogelijk is....

Blog

view:  full / summary

Getuigenis

Posted by Arie on April 11, 2014 at 2:10 PM Comments comments (1)

Een getuigenis van een van de deelnemers van de cursus Genezing en Bevrijding: 'Ik ben God echt zo dankbaar en mijn omgeving is er ook zeer blij mee. Vrijdag is er gebeden voor mijn zweetvoeten. Ik heb echt alles al geprobeerd spray, Poeder, nare luchtjes verwijderaar nog een soort aluminiumoplossing wat ik op mijn voeten moest smeren je raadt het al niets werkte. En nu heeft Jezus mij genezen van mijn zweetvoeten het is zo heerlijk om je schoenen uit te trekken en dat je je dan niet meer hoeft te schamen'

We hadden ook voor zijn dyslexie gebeden. Daarover schrijft hij:

Dyslexie: ik merk daar ook sterk een verbetering in. Ik moest op mijn werk een notulen uitwerken en ik zag daar altijd als een berg tegenop. Zondag had ik dagdienst en nog wat tijd over. Dus maar achter de pc gekropen en gewoon heel veel minder rode lijntjes onder de woorden, ook het lezen gaat makkelijker. Vanochtend één en een halve dag van mijn bijbelrooster gelezen.

God is echt geweldig Hem komt toe alle eer'

En daar kunnen we alleen maar amen op zeggen! ‪#‎bijbelschool‬ Vd ongekende mogelijkheden

Evangelisatie actie 17 december 2011 Gorinchem

Posted by Arie on January 11, 2012 at 8:35 AM Comments comments (0)

Van de 15 cursisten waar we op 22 october jl. mee begonnen waren, verschenen er maar 7, door verschillende omstandigheden aan de start van de afsluitingsdag, op 17 december 2011 in Gorinchem. Sommigen waren al eerder afgehaakt, anderen konden niet vanwege een crematie van een schoonzusje.

Maar de Heer voorzag in uitbreiding van het team door 2 mensen te sturen en samen met Sijbrandt die dit deel van de training leidde en Margreet en mij, hadden we toch de 12, waar we ooit in het begin van uit waren gegaan.

De avond ervoor hadden we een gebedsavond gehad waar we gebeden hebben tegen de bolwerken van Gorinchem. 2 broeders gingen daarna nog de stad in om de poorten te zalven en hielden nog een gebedswandeling langs verschillende plekken.

De volgende morgen kregen we eerst, na een fijne tijd van aanbidding van Sijbrandt Kroeske onderwijs. Belangrijk is onze intimiteit met God de Vader, waarna we onze identiteit weten, kinderen van de Vader, dus ook van de Koning, waardoor we onze invloed kunnen hebben op de plaats waar God ons heeft gesteld.

Aan de hand van het 'zielewinnend script' deed hij een keer voor hoe iemand rot Jezus te leiden. Deze manier is zo afwijkend van andere methodes omdat we niet werken op de rede, het verstand, maar op het hart. Na een kort inleidend gesprek vraag je of je de persoon mag zegenen en ervoor mag bidden. Als je dat mag bid je meteen dat Gods Geest een snel werk in die persoons hart doet. Vervolgens vraag je degene waar je voor bidt of die het geschenk van het eeuwige leven wil aannemen en wordt het zondaarsgebed nagebeden. Als dienaar van het evangelie mag je dan vertellen dat de zonden, alle zonden vergeven zijn. Een geweldige manier waarin niet onze overredingskracht belangrijk is maar de kracht van Gods evangelie zelf het werk doet (Rom.1:16)

Na op elkaar geoefend te hebben gingen we de straat op. Van 11:45 tot 13:45, dus in 2 uur tijd mochten we met, in 6 teams in totaal voor 23 mensen het zondaarsgebed bidden, waarna men een boekje kreeg en men beloofde dat te leEn en te dien wag er in staat.

Een geweldig resultaat, waar we dan ook blij en dankbaar voor zijn.

Bij terugkomst was de soep warm en de broodjes klaar en hebben we de namen bij God gebracht

Zo was het 10 weken na dato feest in de hemel en kunnen we op een geslaagde tijd terugkijken


Rss_feed

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.